Seinäjärjestelmä Modular Frame

541,00 850,00  (alv. 0%)

Modular Frame on näyttelyratkaisu, messuratkaisu, seinäkeratkaisu, sisustusratkaisu, tilanjakaja – Modular Frame on monikäyttöinen konsepti, jonka hyödyntämisessä ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Modular Frame on kehyksetön ja kevyt ratkaisu ja toimii seinällä tai lattialla, jopa katossa. Järjestelmä on tehty kuljetettavaksi ja saadaan pakattua käteviin kuljetuslaukkuihin.

Liitospaloilla yhdistät useamman Modular Framen yhdeksi kokonaisuudeksi ja näyttävän lopputuloksen varmistat halogeeni- tai LED-valaisinsarjalla. Näyttävät ja suuret kuvapinnat toteutetaan korkealaatuisella erikoiskankaalla, joka pingotetaan kehykseen. Kuvakangas toistaa värit poikkeuksellisen hyvin ja on kuitenkin kustannuksiltaan kohtuullinen, mahdollistaen kuvien vaihdon tarvittavan usein. Kankaassa on valoa läpäisemätön kalvo ja seinän voi sijoittaa kirkkaankin valon eteen, ilman että kuva-aihe kärsii. Profiilissa on vakiona mahdollisuus kaksipuoliseen käyttöön eli molemmille puolille voi asettaa omat kuvat.

Kun tähtäimessäsi on todella hyvännäköinen kangasseinä, ratkaisusi on Modular Frame-järjestelmä. Vaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana – kysy lisää!

Toimitusaika 8-10 työpäivää.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valitse koko

100×225, 200×225, 300×225