Seinäjärjestelmä Modular Frame

Alk. 541,00 

Poista
1903x Tuotetunnus (SKU):
Print Friendly, PDF & Email

Modular Frame on näyttelyratkaisu, messuratkaisu, seinäkeratkaisu, sisustusratkaisu, tilanjakaja – Modular Frame on monikäyttöinen konsepti, jonka hyödyntämisessä ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Modular Frame on kehyksetön ja kevyt ratkaisu ja toimii seinällä tai lattialla, jopa katossa. Järjestelmä on tehty kuljetettavaksi ja saadaan pakattua käteviin kuljetuslaukkuihin.

Liitospaloilla yhdistät useamman Modular Framen yhdeksi kokonaisuudeksi ja näyttävän lopputuloksen varmistat halogeeni- tai LED-valaisinsarjalla. Näyttävät ja suuret kuvapinnat toteutetaan korkealaatuisella erikoiskankaalla, joka pingotetaan kehykseen. Kuvakangas toistaa värit poikkeuksellisen hyvin ja on kuitenkin kustannuksiltaan kohtuullinen, mahdollistaen kuvien vaihdon tarvittavan usein. Kankaassa on valoa läpäisemätön kalvo ja seinän voi sijoittaa kirkkaankin valon eteen, ilman että kuva-aihe kärsii. Profiilissa on vakiona mahdollisuus kaksipuoliseen käyttöön eli molemmille puolille voi asettaa omat kuvat.

Kun tähtäimessäsi on todella hyvännäköinen kangasseinä, ratkaisusi on Modular Frame-järjestelmä. Vaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana – kysy lisää!

Toimitusaika 5-10 työpäivää.

Tekniset tiedot

100 x 225200 x 225300 x 225
Leveys (mm)100020003000
Korkeus (mm)225022502250
Syvyys (mm)50
Paino (kg)9,4

Paketin sisältö

Modular Frame runko, kangastuloste, jalat ja kuljetuslaukku.

Lisävarusteet

Kohdevalaisimet, kiinnikesarjat, esitetelineet, näyttötelineet, liput yms.