Messumatot

Toimitusaika tuotekuvauksessa
18040 Tuotetunnus (SKU):
Print Friendly, PDF & Email

Oli kyseessä sitten punaisen maton vaativa tilaisuus, messut, näyttely tai vaikkapa ensi-ilta, mattomallistostamme löydät ratkaisun jokaiseen tapahtumaan. Laaja valikoimamme kattaa väliaikaiset messumatot sekä vaihtoehdot pidempiaikaiseen käyttöön. Meiltä löydät messutarvikkeet lattiasta kattoon.

EXPOFLAT: Kevyt, mutta napakka huopamainen matto on klassinen valinta. Keveytensä ansiosta Expoflat-matto on helppo ottaa mukaan ja rullaat myös maton nopeasti paikoilleen. Maton molemmat puolet ovat samanlaiset, joten voit tarvittaessa kääntää sen ympäri.

REVEXPO: Entäpä jos toisit tilaisuuteesi pientä luksusta valitsemalla velourpintaisen Revexpo-maton. Paksumpi ja muhkeampi mattomalli tuo tilaasi näyttävän ja viimeistellyn ilmeen ja laaja värivalikoimamme takaa, että löydät mallistostamme aina itsellesi sopivimman vaihtoehdon, edullisesti.

BEDFORD TILE: Vaaditko matoltasi pitkäaikaisuutta ja kestävyyttä? Palamatto sopii vaativiin olosuhteisiin sekä pysyvämpään ja pitkäaikaisempaan käyttöön. Bedford tilen uritettu silmukkapinta ja bitumipohja varmistavat, että matto pysyy paikoillaan sekä kestää kulutusta ja käyttöä. Paloilla saat helposti ja näppärästi katettua haluamasi pinnan messutiloista myymälöihin. Moninaiset väri ja pintavaihtoehdot – kysy lisää!

Toimitusaika 2-5 työpäivää.

Paketin sisältö

Messumatto rullana tai määrämittaisena

Lisävarusteet

Muista myös heikkoliimateippi maton kiinnitykseen.

Ladattavat