SafePoint+ Annostelija (5000 annosta)

1695,00  (alv. 0%)

Tuotetunnus (SKU): MED-029 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Paino 25 kg
Säiliö 5 L
Mitat (cm) L35 x K 140 x S 23
Takuu 2 vuotta

Ainutlaatuinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu suuren kapasiteetin annostelulaite käsidesinfektioaineen automaattiseen annosteluun erityisesti julkisiin tiloihin. Erittäin pitkä astian vaihtoväli: jopa 5000 annosta yhdellä täytöllä. Käsidesinfektioaineen annostelu tapahtuu laitteen molemmilta puolilta, joka mahdollistaa monipuolisen sijoittelun ja tehokkaan hyötysuhteen.

Laitteessa käytetty teknologia soveltuu vaativaan ja jatkuvaan käyttöön ja sen asennus sekä käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Teollisen tason älysensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön viiveettä ja annostelee riittävän määrän käsihuuhdetta. Huuhdeastia sekä ylijäämäastia pysyvät turvassa ja käyttökuntoisina lukitun luukun takana.

Vankka rakenne varmistaa, että laite pysyy tukevasti paikallaan ja samalla mahdollistaa helpon siirron tilasta toiseen. Tarvittaessa laite kulkee kätevästi pyörillä varustetun jalustan avulla. Laite on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista, joten ulkopinnat kestävät säännöllistä puhdistusta ja näin ollen myös laitteen ulkonäkö pysyy miellyttävänä.

Huomioitavaa: Käytä laitetta vain siihen hyväksyttyjen käsidesinfektioaineiden kanssa. Laite on suunniteltu käytettäväksi vain sisätiloissa.

Annostelija toimitetaan oletuksena Erisan Pro -laitetarralla varustettuna. Laitetarra voidaan myös räätälöidä haluttuun ulkoasuun. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!