Toimitusehdot

Kaikissa asioissa voitte olla yhteydessä myyntiimme, kerromme mielellämme lisää.

Puhelin +358 40 5901 704
Sähköposti: info@juholaperformance.com

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille ja sitä eivät koske kuluttajaverkkokaupan säädökset. Tilaamalla tuotteen olet hyväksynyt tämän.

HINNAT
Hinnat ilmoitettu verottomina (alv 0%), hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero ja laskun käsittelykulu.

RAHTI
Hinnat ilmoitettu vapaasti toimittajalla. Asiakas maksaa aina lähetystä koskevan rahdin.

MAKSUEHTO
7 pv netto, viivästyskorko 16 %.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitus 8-10 arkipäivää. Pikatoimitus 4-5 arkipäivää. Sesonkiaikoina tai poikkeuksellisen isoissa tilauksissa, toimitusaika saattaa olla pidempi.

HUOMAUTUKSET
Tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran saapumisesta. Huomautukset tulee aina tehdä kirjallisesti. Mukaan on liitettävä valokuva/valokuvia mahdollisesta vauriosta. Kuva tulee olla avaamattomasta paketista (ulkoiset vauriot kuljetuslaatikossa) ja varsinaisesta vauriosta tuotteessa.

KÄSITTELYKULU
Perimme kaikista tilauksista käsittelykulun, joka veloitetaan erikseen laskulla. Tällä hetkellä voimassa oleva käsittelykulu on 5 € (alv. 0%).

PIKATOIMITUSLISÄ
Kiiretilauksista veloitamme 30 € pikatoimituslisää rahtikustannusten lisäksi.

LAVAVELOITUS
Mikäli tavara pakataan lavalle, veloitetaan lavasta 17 € / lava.

PAINOAINEISTOT
Painoaineistoihin tehtävistä korjauksista laskutamme voimassa olevan tuntiveloituksen mukaan (min. 30,00 euroa). Asiakas on aina vastuussa toimittamansa painoaineiston kelpoisuudesta kaikkien mahdollisten virheiden suhteen. Emme pura tiedostoja tai tarkista asiakkaan aineistojen painokelpoisuutta. Vastaamme vain meillä tehdyistä aineistoista ja niissä esiintyvistä virheistä. Virheellisen aineiston vuoksi tulostetut materiaalit veloitetaan täydestä arvosta.

PALAUTUKSET JA HYVITYKSET
Sovittava aina erikseen myyjän kanssa. Virheettömillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteiden ja pakkausten on palautettaessa oltava myyntikelpoisia. Palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta. Palautettujen tuotteiden arvosta hyvitämme asiakkaalle 70% tuotteen arvosta.

TAKUU
Suurimmalla osalla tuotteistamme on 3 vuoden takuu kattaen mahdolliset valmistus- ja materiaaliviat. Osalla tuotteista takuu saattaa olla lyhyempi tai pidempi. Tarkat takuutiedot saat myyjältä. Takuu ei koske normaalista kulumisesta tai käyttövirheestä johtuvaa rikkoutumista. Asiakkaan tulee toimittaa virheelliset tuotteet myyjän osoittamaan paikkaan. Takuukorvattavissa tuotteissa toimitamme tuotteet takaisin korjattuna tai vaihdettuna veloituksetta uuteen.

MUUTOKSET
Pidätämme oikeuden tuotteisiin tehtäviin teknisiin muutoksiin ja parannuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa, hinnoissa, valikoimassa sekä toimitusehdoissa kehittääksemme toimintaamme edelleen. Mikäli tiedossa olevissa hinta- tai tuotetiedoissa esiintyy virheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen mukaisesti.