NÄIN VALITSET SOPIVAN BEACH FLAGIN

Beach Flag, sulkabanneri, flagstand, Wind Flag tai pisaralippu. Suositulla tuotteella on monta nimeä, mutta perusrakenne on täysin sama: runko, lippu ja jalusta. Käytännössä kaikki nämä erilliset osat tulisi valita erikseen aina käyttötarkoituksen mukaan. Eri valmistajien ja käyttökohteen mukaan ei ole ihan sama, millaisen tuotteen valitset omaan käyttöösi.

Beach Flag ei ole eri toimittajilla aina samanlainen, vaikka kutsumanimi olisikin sama. Näin hintavertailu on mahdotonta pelkän nimen perusteella. Autotkaan eivät ole samanlaisia, vaikka niitä kaikkia kutsutaan autoiksi. Liputusjärjestelmän osakokonaisuuksista johtuen myös hintataso heittelee huomattavasti tarjoajista riippuen. Vanha totuus pätee tässäkin eli erihintaiset tuotteet ovat pääsääntöisesti laadultaan erilaisia.

Pyydä siis ammattilaisen apua ja keskustele, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Näin saat rahallesi täyden vastineen ja viestillesi sen ansaitseman huomioarvon.

Käyttötarkoitus

Yleismmät Beach Flagin käyttökohteet ovat erilaiset tapahtumat ulkona ja sisällä, kuten messut, seminaarit, kokoukset, vaalit, urheilutapahtumat, autokilpailut tai laskettelurinteet yms. Lisäksi Beach Flag on hyvä tapa lisätä esimerkiksi toimipisteen näkyvyyttä tie- ja piha-alueilla tai merkitä työkohteita väliaikaisesti. Monikäyttöisenä tuotteena se puolustaa aina paikkaansa, kun haluat lisätä näkyvyyttä helposti.

Runko

Rungon valinnassa tulee huomioida paikka ja olosuhteet, jossa sitä käytetään, sekä korkeus, millä saadaan haluttu näkyvyys. Runkojen materiaaleissa, rakenteissa ja vahvuuksissa on eroja, sillä osa niistä on tarkoitettu kevyeen sisäkäyttöön ja toiset taas kestämään karumpia olosuhteita ulos.

On selvää, että lämpimässä sisätilassa voidaan käyttää kevyempää rakennetta kuin vaikka laskettelurinteessä kovassa tuulessa. Runkokorkeuksia on useita alkaen kahdesta metristä aina viiteen metriin. Huomioi tilakorkeus tai ulkona etäisyys, josta haluat lipun näkyvän. Näin viestisi menee varmasti perille. 

Lippu

Lippukankaan, lipun mallin ja jälkikäsittelyn valinnassa ratkaisee jälleen lipun käyttötarkoitus. Materiaaleja on erilaisia käyttötarkoituksen mukaan ja perusneulontamalleja valittavana ainakin kuusi eri vaihtoehtoa. Tässä esimerkkinä eri vaihtoehtoja, kuinka lippu voidaan valmistaa:

 • 1- puoleinen lippu, jossa on yhdellä puolella tulostus, joka näkyy peilikuvana toisella puolella. Ohut läpikuultava kangas siis ns. läpitulostetaan runsaalla värillä (yleisin tapa tehdä lippu).
 • 2- puoleinen lippu, jossa on molemmilla puolilla viesti luettavissa. Tulostus tapahtuu paksulle valoa läpipäästämättömälle kankaalle. Toinen vaihtoehto on käyttää ohuiden tulosteiden välissä paksua kangasta erottamaan tulostuspinnat toisistaan, jolloin lipussa on kolme kerrosta kangasta.
 • Rungon kanava, lipun selkämys voidaan tehdä erikoisvahvasta kankaasta ja se voi olla myös erivärinen kuin lippu.
 • Materiaalit ja tekotapa valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan.

Jalusta

Jalustavaihtoehtoja on useita eri käyttökohteiden mukaan. Usein tarvitaan yhdelle lippurungolle useampi jalusta, mikäli sitä käytetään erilaisissa paikoissa. Valitse aina turvallisin vaihtoehto kulloisenkin kohteeseen, niin vältyt vahingoilta, jota tuulen irrottama lippu saattaa aiheuttaa henkilöille tai omaisuudelle. Lipun pystyttäjä on aina vastuussa sen turvallisesta käytöstä. Esimerkkejä jalustamalleista: 

 • ristikkojalka sisäkäyttöön
 • ristikkojalka ulkokäyttöön
 • vesipainopussi, lisävaruste ristikkojalkaan (15 kg)
 • maapiikki
 • maaruuvi
 • teräslaattajalka sisäkäyttöön (2,5kg)
 • teräslaattajalka ulkokäyttöön (12, 15 ja 20 kg)
 • säiliöjalka (vesi- tai hiekkatäyttö)
 • autonrengasjalusta (asetettaan autonrenkaan alle esim. näyttelyissä)

Hinnoittelu

Edellä mainituista syistä Beach Flagin hinta muodostuu siis monesta tekijästä, jotka on tarkkaan harkittu sinun tarpeidesi mukaan. Beach Flag on suosittu, edullinen ja näyttävä tapa tuoda viestisi kohderyhmän näkyville ja sitä on lähes mahdotonta korvata muulla tuotteella. Älä siis lähde ostoksille hinta edellä, vaan omat tarpeet mielessä. Näin et pety hankinnassasi ja voit käyttää lippua pitkään ja turvallisesti eri tilanteissa.

Voit katsoa eri malleja osastolta liput ja banderollit ja olla yhteydessä myyntiin, jonka kautta saat apua valinnassa ja ohjeita aineistojen tekoon.