LAADUKAS PIKATELTTA KESTÄÄ LÄHES ISÄLTÄ POJALLE

Pikateltta tai Pop Up teltta, what ever, sama tuote ja käyttötarkoitus. Pikateltta toimii aina kun tarvitset sääsuojaa tai tiukasti rajatun alueen käyttöösi. Se antaa myös mahdollisuuden näkyä tehokkaasti. Parhaimmillaan se palvelee sinua yrityksesi tapahtumissa ja kun et muuta keksi niin talosi tai mökkisi takapihalla ympäri vuoden lisätilaa antamassa. Pikateltta nimitys tulee nerokkaasta runkorakenteesta, jonka ansiosta voit pystyttää sen 2-3 minuutissa.

Runko kokoja on useita ja seinä vaihtoehtoja riittämiin. Lisäksi voit yhdistellä eri runkoja toisiinsa eli saat sellaisen kokonaisuuden kuin haluat ja ne kaikki on itse kuljetettavissa ja pystytettävissä. Monien väri-vaihtoehtojen lisäksi voit saada täysbrändätyn teltan eli kankaat on kaikki tulostettu aineistosi mukaan.

Lisäksi perusvärikankaisiin voidaan tehdä painatuksia joillakin rajoituksin.

Hinnat vaihtelevat tässäkin tuotteessa paljon, vaikka runko on monesti ostajan silmissä samanlainen. Uskokaa tai älkää, mutta laatu ja hinta kulkevat tässäkin käsi kädessä eli se kertoo totuuden. Osta halvin ja tiedät saaneesi koko rahalla ongelmia. Onhan se aivan selvää, että hyvää ei saa halvalla.

Pyydä siis ammattilaisen apua ja keskustele miten tuotteet eroavat toisistaan, näin saat rahallesi täyden vastineen ja teltan, joka kestää oikein käytettynä pitkään.

SPECSIT

Käyttötarkoitus

Tapahtumat ulkona ja jopa sisällä kuten messut, vaalit, urheilutapahtumat, autokilpailut tai myyntipisteet toreille, yms. 

Runko

Rungon putken (jalan) profiilin mallilla ei sinänsä ole merkitystä onko se nelikulmainen vai kuusikulmainen. Profiilin paksuus ja sen sisällä oleva rakenne ratkaisee. Runko voi olla halkaisijaltaan paksumpi kuin toinen, mutta jos sen seinämän paksuus on ohut eli on säästetty alumiinia siellä mistä asiakas ei sitä näe ja jota runko todella tarvitsee, ollaan hieman huijauksen tiellä. Telttarungon paino (kg) kertoo paljon sen laadusta.

Katto- ja seinäkankaat

Teltoissamme käytetään paksua telttanylon kangasta, joka leikkaa valoa pois ja on home sekä UV-suojattu. Nämä ovat ominaisuuksia, joilla kangas saadaan kestämään mahdollisimman kauan ehjänä värit säilyttäen. Kankaat ovat kuitenkin herkkiä viilloille eli teräviä kulmia tai esineitä kannattaa välttää. Seinien vetoketjut ovat järeää tekoa ja kestävät normaalisti seinän koko käyttöiän.

Seinävaihtoehtoja:

  • Perusseinä eli umpiseinä, jossa on vetoketjut reunoissa toisiin liittämistä varten.
  • Ovi eli vetoketjuseinässä on keskellä seinää vetoketju, joka helpottaa seinän avaamista ja mahdollistaa kulun telttaan. Reunoissa on myös vetoketjut toisiin liittämistä varten.
  • Ikkunaseinässä on ikkuna valoa tuomaan sisälle ja vetoketjut reunoissa.
  • Puoliseinä mahdollistaa aitamaisen seinän, josta yläosa puuttuu.
  • Täystulostettuna seinät mahdollistavat täysin uniikin ulkonäön kaikille seinämalleille.

Telttapainot

Pikateltta vaatii aina painosarjat jalkoihin yleisellä paikalla tai tapahtumissa. Viranomaisten suositusten mukaan 30 kg per jalka on riittävä. On suositeltavaa käyttää telttavalmistajan omia painoja. Lisäksi kannattaa aina huomioida sääolosuhteet, kevytkin tuuli voi saada otteen teltasta ja viedä sen mukanaan, jolloin siitä voi olla vaaraa ihmisille tai muulle omaisuudelle. Lähes poikkeuksetta runko vahingoittuu käyttökelvottomaksi näin tapahtuessa ja takuu ei korvaa olosuhteista syntyneitä vahinkoja.

Huolto ja korjaus

Mikäli teltan runko vahingoittuu, on siihen saatavilla varaosia eikä koko runkoa tarvitse uusia. Nivelet ja alumiiniprofiilit on ruuveilla kiinni ja on itse vaihdettavissa.

Hinnoittelu

Halvimmillaan saat laadukkaan teltan, jossa on 3-vuoden takuu muutamalla satasella. Kokonaishinta riippuu kuinka monta seinää tarvitset tai painetaanko niihin jotain. Lisävarusteet kuten painot tai vesikourut lisäävät myös paketin hintaa. Keskustele myyjäsi kanssa sopivasta kokonaisuudesta ja tee turvallinen tapahtuma.

Koot ja mallit löydät sivuiltamme tai olemalla yhteydessä myyntiimme.